За мен

 • Коя съм аз ?

  Аз съм д-р Иванка Николова и съм основателят на ИН Консултинг. Както можете да видите от LinkedIn, а и от други места, през по-голямата част от живота ми аз се заминавам с много важни и сериозни задачи, отговорни проекти и съм сам родител на прекрасния ми малък син, което също само по себе си е изключително отговорна задача. 

 • Преодоляното

  Въпроса е, че вземането на живота, родителството и задачите прекалено сериозно често ме оставяше да се чувствам отчаяна, безпомощна, сама и или безкрайно тъжна или безкрайно ядосана. Родителството беше най-големият пример и стимул за промяна при мен. Когато сина ми запона да пораства и да проявява характера си - след 2 - 2 години и половина, стандартните ми и сериозни методи за справяне с предизвикателствата често бяха неефективни. Чувствах се уморена, безпомощна, бясна ... и то пред едно две-годишно. Освен това като психолог знам колко пагубно може да е това за детето ми. 

 • Как да се справим когато сме сами и няма помощ насреща? 

  Лошото е, че в препоръките за родители често ни казват как да не постъпваме и рядко има препоръки за това как да се справим и да съберем сили, когато сме изтощени, изморении и изхабени от всички отговорности от живота ни на възрастни. Как да се справим с всичко, което не можем да обясним на детето си и то няма капацитет да го разбере. 

 • Решението

  Именно тези моменти ми подсказаха, че е време за промяна и за разчупване на моделите, социалните очаквания и възтясната рицарска броня, в която сама се бях наденала. Аз мога с гордост да споделя, че съм намерила много и разнообразни методи, които работят за мен и клиентите ми. Има много решения, които работят за много хора, има и строго индивидуални ... като всяко нещо в живота. Ако имате нужда от малко абсурд, повече радост, мистика и да впрегнете не само своите, но и вселенските ресурси на ваша страна, аз съм насреща.

Нещо от блога

Зареждащото готвене

Добре дошли в уебсайта, където новите начала са възможни и саморазгърнатостта започва с първата дума! 🌱💬

Какво може да очаквате от енергийните спрейове?

Добре дошли в света на Зареждащото Готвене, където всяко ястие става източник на жива енергия и хармония! 🌿🍲

Интензивната магия на нестандартното консултиране

Добре дошли в света на консултирането, където проблемите срещат иновациите, а възможностите се откриват във всяка поставена задача! 🌟💡
Абонирай се

за да получиш ексклузивно съдържание